Avui s’inaugura el Congrés de Mediadors 2022

València acollirà aquest esdeveniment que finalitzarà demà divendres

Congres

El Palau de Congressos de València obre aquest matí les seves portes a la mediació d’assegurances. Al llarg de dos dies, el Consejo General reunirà el sector assegurador de tot el país per a analitzar com gestionar la incertesa.

Després dels ajornaments a causa de la pandèmia, el congrés del Consejo General ha generat una gran expectativa en el sector. La temàtica se centra en diversos aspectes de l’actualitat i que conflueixen en un escenari d’incertesa. Les diverses sessions que es desenvolupessin avui i demà analitzen des de diferents punts de vista com afrontar aquesta situació.

El programa respon a les paraules del president i aborda diversos aspectes relacionats amb la volatilitat dels temps que estem vivint. Els assistents podran seguir els punts de vista de ponents de gran nivell com Pedro Baños, coronel expert en riscos geopolítics; l’economista Daniel Lacalle; la psicòloga Laura Rojas-Marcos; l’expert en previsió social Xavier Varea i Chema Alonso, CDO de Telefónica, entre altres.

La llista de personalitats del món de l’assegurança és àmplia i inclou, entre altres professionals, a Sergio Álvarez, director general de la DGSFP; José María Serra, president del Grup Catalana Occident; Susana Mendia, subdirecció general d’Allianz; José Núñez, CEO de Lloyd’s Ibèria i José Miguel Espinar, director d’oficina corredors de Mapfre. A més de l’esmentat Javier Barberá i Jorge Benítez, president del Col·legi de València.

Últimes notícies

Este sitio web utiliza cookies y solicita sus datos personales para mejorar su experiencia de navegación.