Aquestes són les claus de la Setmana Mundial 2023

Els líders de les asseguradores analitzaran els vectors de canvi que transformaran l’activitat dels mediadors d’assegurances

Setmana Mundial

La Setmana Mundial 2023 ja està en marxa, tot i que encara falten mesos perquè puguem gaudir-la. En aquest contingut et revelem les claus de la proposta d’enguany que tornarà a reunir els professionals de l’assegurança a Barcelona. Aquesta vegada la cita és el 2 d’octubre i l’escenari la Sala Oval del MNAC, en el Palau Nacional en Montjuïc. Un escenari per a les grans ocasions.

La temàtica d’enguany girarà al voltant dels vectors de canvi que transformaran el futur de la modificació. Es tracta de tendències de mercat com el protagonisme de la personalització, per exemple, o de l’impacte de tecnologies disruptives com la Intel·ligència Artificial en l’àmbit de l’activitat dels mediadors d’assegurances.

Són dos dels deu casos que s’analitzaran amb la participació dels líders d’algunes de les companyies més rellevants del nostre mercat. Cada asseguradora desenvoluparà un dels vectors aportant el seu punt de vista sobre la manera en la qual transformarà l’activitat i el posicionament dels mediadors d’assegurances.

La intervenció dels líders de les asseguradores comptarà amb les preguntes formulades pel periodista Enric Sierra, director adjunt de ‘La Vanguardia’, que enguany serà l’encarregat de conduir l’acte. Sierra traslladarà als participants diverses qüestions amb les quals es completarà el dibuix de la transformació de la mediació d’assegurances.

Sierra és un dels professionals més prestigiosos de la seva generació i quanta amb una àmplia experiència en el gènere d’entrevistes i també en els formats de debat. Sense anar més lluny, el director adjunt de ‘La Vanguardia’ ha estat l’encarregat de moderar, al costat de Jordi Basté, els debats electorals que els mitjans del Grup Godó han organitzat amb motiu de les eleccions municipals que se celebren aquest diumenge.

Com és habitual, la Setmana Mundial 2023 comptarà amb l’espai per al reconeixement als alumnes del Màster del Col·legi que obtinguin la millor nota pel seu Treball Final de Màster i també als Col·legiats de Mèrits. Per descomptat, les sorpreses, com ja és habitual, formaran part del programa de la Setmana Mundial 2023. En aquest cas, i tenint present l’espai que enguany acull l’acte, la cultura també serà protagonista en la nit que reunirà els professionals del sector assegurador i que finalitzarà un còctel-sopa.

Pròximament, s’obrirà el període perquè puguis reservar la teva plaça per a assistir a la Setmana Mundial 2023. T’informarem perquè puguis reservar la teva plaça i continuarem proporcionant-te més detalls sobre l’acte anual del Col·legi.

Últimes notícies