Setmana Mundial de l'agent i Corredor d'Assegurances

La Setmana Mundial 2021 del Col·legi serà una gran gala presencial el 19 d’Octubre.

 El Teatre Nacional de Catalunya acollirà l’esdeveniment que girarà al voltant dels valors de la mediació escollits per els col·legiats a través d’una enquesta.

La Setmana Mundial del Col·legi de Barcelona es celebrarà el proper 19 d’octubre de manera presencial al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).  Serà una gran gala emocionant i molt especial que permetrà el retrobament amb amic i companys de professió després de més d’un any i mig.

L’esdeveniment del Col·legi es va reinventar al 2020 i va batre rècord d’assistència a través d’un format digital que es va celebrar al llarg de vuit dies i va superar els 1.800 inscrits. Francesc Santasusana, president del Col·legi, assegura que “estem molt il·lusionats en poder organitzar el que serà el primer gran acte presencial del sector assegurador després de tant de temps”.

Aquest any la Setmana Mundial a més de ser presencial també es retransmetrà en directe a través de Mediario TV. D’aquesta manera, les persones que per diferents raons “no tinguin la possibilitat d’estar físicament amb nosaltres el 19 d’octubre podran participar a través de la plataforma de continguts audiovisuals del Col·legi”.

Els valors de la mediació d’assegurances

La Setmana Mundial 2021 es concep com una gran gala. Des del punt de vista formal, l’imponent Teatre Nacional de Catalunya proporciona el marc ideal per rebre als casi 900 assistents que permet l’aforment de la Sala Gran d’aquest edifici d’inspiració neoclàssica que va dissenyar l’arquitecte Ricard Bofill. “Estem treballant per a que els assistents, i també els que participen virtualment, visquin una experiència diferent” explica el president.

Al marge dels aspecte formals, la Setmana Mundial 2021 girarà al voltant de la mediació i del seu paper en el futur de l’assegurança. L’experiència viscuda ha demostrat “la fortalesa i importància que tenim els mediadors d’assegurances per el del sector assegurador”, assegura Santasusana.

En aquest sentit, l’esdeveniment es presentaran es valors que caracteritzen la mediació d’assegurances. Valors que seran escollits per els col·legiats de Barcelona a través d’una enquesta.

Història de la Setmana Mundial

Setmana Mundial 2020

La realitat ha superat a les previsions més optimistes. L’excel·lent resposta dels col·legiats de Barcelona i dels professionals de l’assegurança de tot el país han fet possible que, amb el dades a la mà, la Setmana Mundial Digital 2020 sigui la més multitudinària de la història d’aquest esdeveniment. Al llarg dels vuit dies que ha durat l’esdeveniment, els participants han visualitzat més de 1.500 hores de vídeo elaborades especialment per a l’ocasió. Una altra de les novetats d’aquesta edició de la Setmana Mundial va ser la durada de l’esdeveniment. A través de Mediario TV, el canal de continguts audiovisuals del Col·legi, es van estrenar continguts durant vuit dies: 10, 11, 12, 16, 17, 18, 19 i 20 de novembre. El programa va incloure una sèrie de producció pròpia, ‘Garriga Jr., mediador d’assegurances’; ‘Diàlegs de futur’, un espai en el qual els consellers delegats y directors generals de les asseguradores conversen amb experts en diverses matèries, i ‘El Joc de l’Assegurança’, en el qual els participants van mostrar els seus coneixements del món de l’assegurança.

Setmana Mundial 2019

El repte de la longevitat i la música han estat els eixos de la 45 Setmana Mundial de l’Agent i el Corredor d’Assegurances 2019 del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona que es va celebrar el 29 d’octubre en el Teatre Tívoli de la Ciutat Comtal. L’esdeveniment va reunir al voltant de 1.000 assistents representatius del sector assegurador espanyol. El musicòleg i col·laborador en diversos mitjans de comunicació, Ramon Gener, va ser el presentador. A més, Gener va conduir als assistents a un viatge per la música que va comptar amb actuacions en viu de diversos gèneres musicals i que va finalitzar amb un apoteòsic número final amb més de vint músics sobre l’escenari interpretant ‘Somebody to love’ de Queen. D’altra banda, l’expresident del Col·legi Lluís Ferrer va rebre la medalla al mèrit col·legial per la seva trajectòria al capdavant de la institució.

Setmana Mundial 2018

La Setmana Mundial 2018, es va celebrar al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Un any més aquest esdeveniment va reunir a 1.000 professionals de l’assegurança.

La Temàtica, Prevenció i benestar

En l’acte es va analitzar alguns dels aspectes més destacats del paper protagonista que l’assegurança exercirà en els propers anys per a contribuir a garantir el benestar de tots. En aquest sentit, cada vegada més rellevant és la capacitat, no només de prevenir el risc, sinó de evitar-lo amb tots els elements que estiguin al nostre avast.

Setmana Mundial 2017

La imatge Pública del sector

La imatge pública dels mediadors i de el sector assegurador en el seu conjunt va ser l’eix temàtic de la Setmana Mundial de l’Agent i Corredor d’Assegurances de Col.legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona el 2017. L’acte es va celebrar el 18 d’octubre de 2017 al Poble Espanyol, a la muntanya de Montjuïc. En 2017 es va commemorar el 25 aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, que van tenir el seu epicentre a la muntanya de Montjuïc.

Setmana Mundial 2016

La 42a Setmana Mundial de l’Agent i Corredor d’Assegurances de Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona va tenir lloc el dia 17 de novembre de 2016 a la tarda al Palau de Congressos de Catalunya. La professionalitat en el sector, l’humor i la màgia es van combinar per fer brillar una Setmana Mundial que va reunir més de 900 assistents.

Setmana Mundial 2015

Barcelona, 6 d’octubre de 2015. Fira de Barcelona. Com a principal novetat d’aquesta edició, la Setmana Mundial de l’Agent i Corredor d’Assegurances de el Col·legi de Barcelona es va obrir amb la celebració de “Converses amb …”, nou tallers, simultanis, de debat i diàleg. Cadascuna de les companyies Allianz, ARAG, AXA, Fiatc, Generali, Grup Catalana Occident, Liberty, Reale i Zurich es van encarregar d’organitzar un d’ells. Cada un de diferent temàtica i caràcter, d’acord amb la companyia responsable i amb els ponents per elles triat. Però tots sota el paraigua comú de l’lema “Estratègia i posicionament de les entitats asseguradores davant la multicanalitat: Què aportem a la mediació?”

Este sitio web utiliza cookies y solicita sus datos personales para mejorar su experiencia de navegación.