El nou Màster del Col·legi és més pràctic, dinàmic i s’adapta a cada alumne

Carlos Solis, coordinador del curs, ens explica els principals canvis que s’incorporen en l’edició que arrenca la pròxima tardor

Carlos Solis

El coordinador del Màster en Gestió d’Empreses d’Assegurances que organitza el Col·legi, Carlos Solis, està molt satisfet amb els canvis que s’introduiran en la nova edició d’aquest curs universitari que iniciarà les seves classes a principis de la pròxima tardor. Solis destaca que “partim d’un model d’èxit que funciona molt bé, però és necessari evolucionar perquè la realitat actual requereix d’una formació més proactiva i planeta nous desafiaments”. El responsable del Màster destaca que “alguns dels canvis s’han anat incorporant parcialment enguany i hem comprovat que tenen un impacte molt positiu”.

El nou Màster del Col·legi, l’únic especialitzat en la formació dels líders de futur de les empreses de mediació d’assegurances impulsat per la mediació, serà “més pràctic, més dinàmic i s’adapta millor a les necessitats i característiques de cada alumne”, explica Solis. D’entrada, el canvi més cridaner és que es redueix la durada que era pràcticament dos anys i ara per a completar-se en només nou mesos. Els alumnes que comencin el Màster a l’octubre d’enguany obtindran la triple titulació que ofereix aquesta formació al juny de 2024.

Per al seu coordinador aquest canvi representa un avantatge, ja que “els alumnes no hauran d’esperar dos anys per a completar el Màster, un fet que a vegades complicava combinar el seguiment del curs amb les obligacions professionals”. D’altra banda, aquest canvi també feia més necessari fer “un replantejament del model”. La veritat és que el nou Màster és més intens i les classes “ja no es limiten als divendres”. Ara hi haurà classes també alguns dijous, per exemple, i el contacte entre el tutor i els alumnes es desenvoluparan en qualsevol moment, segons les necessitats de cada alumne.

“En concentrar el Màster en 9 mesos i aprofundir en un model més pràctic en el qual, per dir-ho d’alguna manera, els alumnes reben un entrenament continu i adaptat a les seves necessitats”, assegura el coordinador. Amb el nou model, “l’alumne té molta més capacitat d’intervenir”. El programa acadèmic manté, en essència, els continguts del Màster actual “però en un format més dinàmic en el qual es prioritzen les qüestions que tenen major rellevància”.

Solis considera com molt positiu “que la implicació dels alumnes durant el Màster es distribueixi al llarg de la setmana, encara que mantindrem el criteri de flexibilitat per a facilitar el seguiment del curs”. El coordinador destaca que som conscients que la majoria treballen i “tindran el nostre suport perquè puguin combinar els estudis i el seu dia a dia”.

En aquest sentit, el responsable del Màster destaca que el nou model “facilita l’adaptació del curs a la realitat de cada alumne, que és molt diversa”. El monitoratge serà continu i “oferirem un tracte ajustat als coneixements i les experiències de cadascun”. El tutor està veritablement al seu servei per a ajudar-lo a avançar.

En el nou Màster “tindrem més varietat de classes, tant presencials conjuntes i col·laboratives, com d’altres a distància en la qual també poden participar tots els alumnes, entre moltes altres opcions que anirem combinant en funció de la temàtica que es tracti a cada moment”. Estem convençuts que aquest model “és molt versàtil i ofereix moltes possibilitats”.

Si vols fer un salt en la teva carrera professional, sol·licita aquí més informació sobre el Màster i beneficia’t de les condicions especials per als col·legiats.

Últimes notícies