Webinars Mediadors

Els webinars s’han consolidat com un format imprescindible en el programes de formació continua de qualitat. Aquest sessions a través de videoconferències van gaudir d’un magnífic aparador durant els mesos de pandèmia marcats per l’aïllament social i les limitacions de mobilitat. La realitat, però, és que el recorregut d’aquests formats va molt més enllà de les circunstàncies d’un moment singular de la nostra història recent.

Woman Participating In Online Coaching Session Using Laptop

Sota el paraigües de #WebinarsMediadors,  el Col·legi i la Fundació Auditorium apleguen totes les sessions formatives no presencials que es desenvolupen a través de diferent plataformes de videoconferències.

L’oferta en aquest format inclou diversos models de cursos i sessions formatives. Hi ha variables que es diferencien per la durada, pel concepte de la sessió (curs, conferència, presentació, taller, …) o pel model de participació de l’alumne. Troben que alguns d’aquest webinars són gratuïts, sempre prèvia inscripció, i d’altres són de pagament. En aquest darrer supòsit, els col·legiats gaudeixen de condicions més favorables.

Pots accedir i participar a tots els #WebinarsMediadors a través de la plataforma Mediario TV, on trobaràs tots els continguts audiovisuals gestionats pel Col·legi. Per accedir només cal que disposis d’una connexió a internet i d’un ordinador, un telèfon o una tableta per poder accedir-hi i seguir la sessió formativa, així com la resta de continguts disponibles.

Consulta la nostra Agenda de formació  per estar al corrent dels #WebinarsMediadors que es celebraran pròximament, de les seves característiques i continguts. Recorda que en tots els casos és imprescindible que t’inscriguis prèviament per tal de poder participar-hi.

Este sitio web utiliza cookies y solicita sus datos personales para mejorar su experiencia de navegación.