Com crear una marca personal a LinkedIn que aconsegueixi vendes

LinkedIn continua sent de llarg la plataforma digital professional número 1. És una xarxa social en la qual tens molts prospectes registrats als quals pots convidar i connectar per a propiciar noves oportunitats comercials. Només et fa falta temps i un mètode solvent que generi noves connexions interessants.

alexander-shatov-9Zjd7PE_FRM-unsplash

Pau Llambí, assessor de Tecnologia, Presència i Màrqueting Digital del Col·legi, t’ofereix aquest curs presencial en el qual t’ensenyarà a posicionar-te des de 0 en Linkedin i el més important: tenir un mètode cíclic i predictible per a guanyar visibilitat, contactes i oportunitats comercials. L’objectiu del curs és que sàpigues els passos concrets a seguir per a moure’t en aquesta plataforma: com optimitzar el teu perfil, un pla de continguts, prospecció de clients digital i les opcions publicitàries a la teva disposició.

Continguts

En quin moment es troba Linkedin i tendències dins de la plataforma.
Optimització del perfil en Linkedin.
Les millors opcions per a crear el teu pla de contingut.
Prospecció de clients.
Opcions d’automatització en Linkedin.
Temps i passos necessaris per a tenir un pla d’acció tancat.

A qui és dirigit?

Si ets gerent, responsable de comunicació o màrqueting d’una corredoria o agència i si has d’executar o supervisar l’estratègia digital de la teva empresa.

Requisits i Condicions

Curs únicament presencial, dissenyat per a aconseguir un rendiment òptim assistint a classe.
El material didàctic utilitzat en la sessió està inclòs i el professor decidirà si el lliura abans de la sessió o una vegada finalitzada aquesta.
Totes les nostres formacions tenen les places limitades.

Preu

Col·legiats: 80,00 €
Entitats Col·laboradores: 132,00€
No col·legiats: 180,00€

Últimes notícies