Els 7 esdeveniments més importants del Consorcio (2009-2021)

La revista digital del CCS publica una anàlisi sobre els episodis més greus gestionats per aquest organisme en els darrers 15 anys

Events consorcio

El Consorcio de Compensación de Seguros (CCS) publica en la seva revista una interessant anàlisi sobre els 7 esdeveniments més important coberts per aquesta entitat al llarg dels últims 15 anys. Quatre d’aquests episodis es concentren entre 2019 i 2021.

El paper del Consorcio ofereix estabilitat al sector assegurador des de 1954 oferint cobertura a riscos derivats de fenòmens extraordinaris de la naturalesa. L’anàlisi, que pots consultar en aquest enllaç, se centra en els set esdeveniments ocorreguts entre 2009 i 2021 que han generat una major indemnització. Es mostren els danys en les cobertures de béns i pèrdues pecuniàries i els danys a persones.

Els sinistres estan relacionats amb tempestats ciclòniques atípiques, inundacions i embats de mar en les costes, terratrèmols i l’erupció volcànica de la Palma. El volum d’indemnitzacions oscil·la entre els més de 600 milions pels danys causats al gener de 2009 per la tempesta Klaus als poc més de 91 milions de les inundacions de desembre de 2011.

La publicació també ofereix dades acumulades anuals sobre el volum total d’indemnitzacions, el nombre de tramitacions i el cost mitjà d’aquestes gairebé dues dècades. Aquestes dades es comparen amb els mateixos paràmetres corresponents als 7 esdeveniments més important. En aquest sentit, és revelador que el cost mitjà de les indemnitzacions del volcà i terratrèmols de la Palma (22.533 euros) i del terratrèmol de Lorca (19.140 euros) són molt superiors als de la resta d’esdeveniments relacionats amb tempestats i inundacions.

Últimes notícies

Este sitio web utiliza cookies y solicita sus datos personales para mejorar su experiencia de navegación.