Lliurament de diplomes del curs de Nivell 1

Els alumnes que han completat el curs de Nivell 1 en el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona van rebre el passat 7 de novembre els seus corresponents diplomes que acrediten que han finalitzat amb èxit aquesta formació.

IMG_20231107_180129

El diploma certifica que els alumnes estan qualificats per a convertir-te en distribuïdor d’assegurances Nivell 1 i posseeixen aquesta titulació que els habilita per a exercir la professió de mediador d’assegurances. Aquest curs del Col·legi és l’únic impartit per professionals de la mediació per a formar als futurs professionals.

A l’acte de lliurament de diplomes van assistir el president del Col·legi, Francesc Santasusana, i el director del CECAS, Jordi Parrilla. Els alumnes que van rebre els diplomes acreditatius són Emma Aguilar, Pol Cid, Sandra Funallet, Mònica Bozzo, Daniel Fernández, Arnau Casajuana, Bruno Guardiola, Maria Lorena Cirac, Javier Recuerda, Javier Muñoz, Alicia Monroy, Elisabeth Romero, Carles Albareda, Marta Sans, José Manuel Vázquez, Sonia Vizcaino i David Garriga.

El curs compta amb el prestigi i l’aval d’excel·lència del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona i del seu centre d’estudis CECAS. A més, està autoritzat per la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP). És l’únic curs impartit per la mediació per a la mediació i també és l’únic curs impartit des d’una entitat de dret públic i sense ànim de lucre.

Últimes notícies