El Col·legi estrena un vídeo sobre els mediadors i l’assegurança de Pimes

Aquest contingut divulga entre els empresaris i els emprenedors la importància de l’assessorament que proporcionem agents i corredors en la protecció dels seus negocis

Cada negoci té els seus propis riscos

Una conversa entre un emprenedor que està engegant el seu projecte empresarial i una empresària que ja fa un temps que està al capdavant del seu negoci és el marc en què es desenvolupa el vídeo que avui estrena el Col·legi. Una peça divulgativa sobre el valor que aporten els agents i corredors a l’assegurança de pimes.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya ‘Per a què serveix un mediador d’assegurances?’ dirigida cap a la societat. En aquest cas, de manera preferent, els destinataris són els empresaris i els emprenedors. Els mediadors que ho desitgin poden compartir aquest contingut amb els clients per destacar la importància de l’assessorament que ofereixen els experts en assegurances.

Durant les properes setmanes, a més d’aquest vídeo titulat ‘Amb les assegurances et jugues molt’, a través de tots els canals de comunicació del Col·legi es difondran continguts en què s’aprofundeix sobre el paper dels mediadors en la contractació i gestió de les assegurances per a pimes.

Francesc Santasusana, president del Col·legi, destaca la importància que “té per a una pime estar correctament assegurada”. Pot marcar la diferència entre la supervivència o la desaparició en determinades circumstàncies. Santasusana explica que “el paper dels mediadors com a experts en assegurances és essencial per avaluar correctament els riscos d’un negoci i assessorar l’empresari”.

El president afirma que “contractar una assegurança sense l’assessorament adequat és sempre una mala decisió, però en el cas d’una empresa és directament una temeritat”. En aquest sentit, “és important que l’empresari entengui que la intervenció d’un mediador no suposarà pagar més per les assegurances que necessita i en canvi li garantirà que està protegint el seu projecte empresarial”.

Aquest vídeo, igual que les altres peces que formen part d’aquesta acció promocional, estan disponibles a MediarioTV i al canal de Youtube del Col·legi. “Animo els mediadors que comparteixin amb els seus clients aquest vídeo i la resta de continguts que es publicaran properament als canals del Col·legi sobre el valor que aporta la mediació a les assegurances per a pimes”.

Aquesta tercera acció de la campanya ‘Per a què serveix un mediador d’assegurances?’, compta amb el suport d’Allianz. No obstant això, a l’acció no s’esmenta cap producte assegurador en concret.

D’altra banda, avui dimarts es publica també un contingut a l’edició digital de ‘La Vanguardia’ amb la mateixa orientació i una campanya de banners en aquest mitjà per divulgar el vídeo.

Cada mes, s’hi incorporarà un nou contingut relacionat amb un producte assegurador diferent i en què es destaca com els agents i corredors desenvolupen una funció d’assessorament que garanteix les millors cobertures i sense incrementar el preu de l’assegurança.

Últimes notícies